Werken bij ons

Home > Werken bij ons

Werken bij Kraamzorg Madelief

Kraamzorg Madelief is een kleinschalig en gepassioneerde kraamzorgorganisatie in de Hoekse Waard e/o. Samen met ons team staan wij voor de uitdaging om rust en geborgenheid op een professionele manier te bieden aan aanstaande ouders door middel van een luisterend oor en adviezen daar waar nodig. Onze zorg begint op het moment dat ouders zich inschrijven bij ons en eindigt als de kraamverzorgende op de laatste dag van de kraamweek met een glimlach de deur dicht trekt.

Dit  wordt gedaan door kraamverzorgenden van Madelief die dagelijks grote prestaties leveren om gezinnen een waardevolle herinnering te geven. Met elkaar vormen wij een team, waaronder ook een lactatiekundige en praktijkopleider.

Om de kwaliteit van zorg te garanderen denken wij  mee in oplossingen om de zorg voor iedere cliënt  zo optimaal mogelijk uit te voeren. Dit doen wij samen met onze partners in de Geboortezorgketen.

Om de kraamzorg in de regio te waarborgen zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s, BBL en BOL, die ons team komen versterken.

Heb je altijd al ambitie gehad, maar was het nog niet jouw tijd of heb je ervaring als kraamverzorgende  en woon je in of rondom onze regio, vraag bij ons naar de mogelijkheden. Omdat we klein zijn kunnen we flexibel  en persoonsgericht handelen.

Woon je in onze regio en is dit iets voor jou, stuur ons dan een berichtje naar