KRAAMZORG

Home > Kraamzorg 

PERSOONLIJK CONTACT

Eén aanspreekpunt tijdens de kraamperiode, dat is wel zo persoonlijk, duidelijk en het voelt vertrouwd. Het geeft rust in het gezin en bevorderd het herstel van moeder en kind.

We zijn compleet in de watten gelegd door Joyce. Niets was haar te veel.

KENNISMAKING

Van te voren weten hoe het straks gaat als er iemand naast het bed staat en door het huis loopt geeft veel gezinnen de rust en het vertrouwen dat nodig is om zich volledig op de pasgeborene(n) te richten.

Lieve Marian we zullen je missen. Je bent een kei in je vak en absoluut goud waard!

ALTIJD BELLEN

Van het één op het andere moment zorg dragen voor een kindje zorgt nogal eens voor wat stress en een berg vragen. Wij staan u tijdens de kraamperiode graag bij met raad en daad.

De zorg die jullie geboden hebben aan ons gezin was overweldigend. Het is duidelijk dat jullie dit werk uitvoeren met hart en ziel.

KRAAMZORG TOTAALPAKKET

Kraamzorg die gericht is op het bieden van zorg, ondersteuning, instructie en voorlichting aan de moeder, haar partner en hun kind. Wij faciliteren rust voor het geestelijk en fysiek herstel van de kraamvrouw en bieden ondersteuning bij de kennismaking van het kind in het gezin.

Om een passende oplossing voor elke situatie samen te kunnen stellen bieden wij de kraamzorg, hulp bij borstvoeding, het huishouden, maaltijden en zijn we graag de spil in de communicatie met derden.

Vanaf het allereerste telefoontje om ons aan te melden tot het afscheid, het was allemaal even vriendelijk en vertrouwd

landelijke pilot “Kraamzorg op Maat”

Op dit moment nemen wij deel aan de landelijke pilot ‘Kraamzorg op Maat’. Dit is een project waarbinnen we aan de slag gaan met een betere manier van indiceren in de kraamzorg. Voor meer informatie, klik op de button.